World > Serbia > Kosovo > Priµtina
4
Jun

VideoFesti Muzikor (VFM) Tepihu I Kuq - Pritja e Yjeve

Activities Priµtina / Description

Tani vite me radhë mbahet festivali i video - klipeve muzikore Video-Festi Muzikor ,VFM. Edhe pse ka filluar vetëm ca vjet më parë (2003), tani më është bërë, pa asnjë dyshim, vendi ku takohen pothuajse të gjitha yjet e artit muzikor por edhe filmik nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe diaspora.

Read more

Report this event

Advertising

Advertising

Report this event