World > Macedonia > Centar Municipality > Kisela Voda
4
Nov

Промоција на На работ од времето од Моника Трајковска

Event in Kisela Voda

50 Divizija 22,Skopje

till

Organized by : Книжевен центар АНТОЛОГ

АНТОЛОГ – Скопје е книгоиздателство првпат основано на 7 јули 1999 година, од страна на македонскиот писател Александар Кујунџиски. Овој датум истовремено e формален почеток на една дамнешна бизнис-идеја, но и продолжение на една долга и разновидна уметничка традиција. Сè до 1903-тата година во с...

Activities Kisela Voda / Description

Промоција на романот „На работ од времето“, првиот дел од научнофантастичната трилогија „Наследството на Вероника“ од младата македонска авторка Моника Трајковска.

Промотори:

Маја Стојчевска

Михајло Стојанов

Марија Андреева

Дејан Миноски

По промоцијата ќе се забавуваме со „Гитара пет“ и Ж’ба Autmind.

Read more

Report this event

Advertising

Advertising

Report this event