World > Macedonia > Kisela Voda Municipality > Dračevo
9
Nov

Промоција на „љубавина“ од Ѓоко Здравески

Event in Dračevo

Ul. Goce Delcev,Skopje

till

Organized by : Книжевен центар АНТОЛОГ

АНТОЛОГ – Скопје е книгоиздателство првпат основано на 7 јули 1999 година, од страна на македонскиот писател Александар Кујунџиски. Овој датум истовремено e формален почеток на една дамнешна бизнис-идеја, но и продолжение на една долга и разновидна уметничка традиција. Сè до 1903-тата година во с...

Activities Dračevo / Description

Концертна промоција на поетската збирка „љубавина“ од Ѓоко Здравески.

Настапуваат:

Натали (глас)

Цобе (флејта)

Вико (гитара)

Ѓоко (глас)

Фестивалот „BookStar“ е поддржан од Европската Унија, Министерството за култура на Република Македонија, Амбасадите на Кралството Холандија и на Република Полска.

Report this event