World > Macedonia > Staro Nagoricane Municipality > Žegljane
11
Oct

X коло - Извидничка лига 2018 ДИОН

Event in Žegljane

Pelince, Macédoine

till

Organized by : Извидничка Лига

Activities Žegljane / Description

Место на одржување: Пелинце, Куманово

Организатор: И. О. „Скаут“

Датум на одржување: 11.10.2018 – 14.10.2018

Правила: За ова коло важат начелата и правилата од „Пропозиции за извидничката лига“.

Тип на натпреварувањето: Државен извиднички ориентационен натпревар (ДИОН)

Read more

Report this event

Advertising

Advertising

0