World > Macedonia > Tetovo Municipality > Tetovo
17
May

Simpozium "Implantologjia si sfidë ose imperativ i Stomatologjisë moderne""

Activities Tetovo / Description

Ligjerues:

Prof.Dr. Sami Salihu, KS - Intervenimet preimplantologjike dhe komplikimet e tyre te pacientet me kreshte te atrofuar alveolare

Ass.Prof. Seda Ozturan, TR - Implantet ne praktiken e perdishme

Prof.Dr. Ramazan Isufi, AL - Insukseset ne implantologjine orale dhe menaxhimi i tyre

Read more

Report this event