World > Albania > Tiranë > Tiranë
21
Mar

Advance Dental Academic Days (Leksion 1 Ditor nga Dr. Howard Farran)

Activities Tiranë / Description

*Arsyet e vërteta pse pacientët largohen nga trajtimi dentar

*Mëso të angazhohesh në operim dhe logjistikë, në vend të kaosit dhe dyshimeve

*Ndërto një ekip fitues pa ndonjë vështirësi

*Tre funksionet e biznesit:

- të bësh diçka, të shesës diçka dhe të shikosh numrat

Report this event

Advertising

Advertising

Report this event