Silva Gunbardhi & Mandi Nishtulles
235 attendees

Silva Gunbardhi & Mandi Nishtulles

Informations

The O2, Peninsula Square,London

till

Organized by : APGB Events

Report this event

Share

Description

APGB Events, sponsorizuar nga The Albanian Newspaper prezanton per here te pare ne Londer, Silva Gunbardhi dhe Mandi Nishtulles. Read more